GSK QHAP-020D mobiltelefon fotó adapter spektívekhez

19.900 Ft
Keszleten
Cikkszám: GOSQHAP020D
GSK QHAP-020D mobiltelefon fotó adapter spektívekhez
19.900 Ft
Keszleten
Cikkszám: GOSQHAP020D
Ingyenes kiszállítás

Tudjon meg többet a feltételekről

Termékleírás

Termékjellemzők:

·         könnyen csatlakoztatható bármilyen távcsőhöz, spektívhez

·         okostelefonhoz és phablethez egyaránt használható

·         egyszerű csatlakoztatás

·         könnyű kalibrálás

·         32-68 mm-es okulárokhoz

·         55-102 mm széles telefonokhoz, phabletekhez

 

Ma már legtöbbször a mindig kéznél lévő okos telefont használjuk fényképezésre, videózásra, mely az utóbbi időben ráadásul parádés képminőséget produkálva szinte teljesen kiváltotta a fényképezőgépet. Egy dolgot azonban egyik telefon sem tud, ez pedig a nagy távolságban lévő fotós vagy videós témák közelebb hozása. A láb zoom (közelebb mehetünk a témához) működik, de nem minden esetben lehetséges vagy ajánlott. Ezt a problémát oldják meg a GSK adapterek, melyek kis helyen elférnek, könnyűek és egyszerűen kapcsolják össze telefonját meglévő távcsövével. 

A GSK adapterekkel könnyedén és gyorsan csatlakoztathatja telefonját szinte bármilyen optikára, legyen az távcső, spektív, éjjellátó, mikroszkóp, csillagász teleszkóp, amit így teleobjektívként használva készíthet közeli képeket és videókat. Úgy alakították ki, hogy mindegyik népszerű telefonhoz illeszkedni tudjon, legyen ez nagyobb méretű telefon vagy akár phablet.

Ez a típus 32-68 mm átmérőjű okulárokra és 55-102 mm szélességű mobiltelefon vázakra helyezhető fel.

Az adapter egy állítható szélességű mobiltelefon tartó kehelyből és egy-egy szorító gyűrűből áll, mely az okuláron rögzíti a beállított adaptert. Első lépésként az alsó mobiltelefon tartóban stabilan rögzítjük a telefont, a kamera lencséjét központosítva a szorító gyűrű közepén lévő nyílással. Az okulárra egy elforgatható mechanizmus által rögzíthetjük az eszközt. A forgatás mértékében szorítható a megfelelő méretű okulárra. Mindez rövidebb idő alatt végrehajtható, mint ezt elmondanánk. Ettől a ponttól kezdve pedig csak a beépített kamera teljesítménye szabhat határt az elkészült fotók, vagy videók minőségének.