Üdvözöljük webáruházunkban!

Internetes vadászboltunk az interneten keresztül éjjel-nappal várja megrendelését. Ám ha úgy érzi, hogy nem boldogul, telefonon is felvesszük a rendelését. Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9.00-17.00 között várja ügyfeleink hívását. Kérdéseit e-mailben is felteheti a hét minden napján, s munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül válaszol.

ELÉRHETŐSÉG, TELEFONSZÁMOK

Telefonszám: +36 30 682 5842

E-mail címe: info@oryxvadaszbolt.hu

Vevőszolgálatunk címe: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 80. Lásd a térképet a Kapcsolat menüpont alatt!

HOGYAN VÁSÁROLJON?

Használja a keresőt! Így könnyen, gyorsan megtalál mindent: írjon be egy jellemző kulcsszót az oldal tetején jobboldalt található üres mezőbe és nyomja meg a “Keresés” gombot. A találatok sorrendjét is megváltoztathatja a lista tetején lévő szűrővel. Ha megtetszett egy termék, válassza ki a kívánt variációt (méret, szín stb.), majd kattintson a “Kosárba rakom” gombra. A kosár tartalmát könnyen ellenőrizheti a kosár megtekintése gombra kattintva, és véglegesítheti is megrendelését a “Tovább a pénztárhoz” , majd a “Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával. Ha időközben folytatni szeretné a vásárlást, talál egy “Vásárlás folytatása” gombot is.

Kellemes vásárlást kívánunk!

MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELE

Online boltunk interneten keresztül értékesít, illetve telefonos megrendelésre is van mód.

Amint rendelését becsomagoltuk és átadtuk a futárnak, SMS értesítést kap, melyet követő munkanap érkezik meg Önhöz.

  • Személyes csomagátvétel: e-mail értesítés után hétfőtől péntekig: 9.00-17.00 óráig. A személyes átvétel során készpénzzel és bankkártyákkal is fizethet.
  • Házhoz szállítás: az MPL futárszolgálat a webáruházunkban megrendelt termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítja hét minden munkanapján. A szolgáltatás díja: 3.200 Ft előre fizetés és utánvét esetén. 40.000 Ft-feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.
  • MPL PostaPont átvételi pont: Csomagját átveheti a 51 Csomagautomata, 185 MOL PostaPont, 265 Coop PostaPont és 2600 postai PostaPont egyikén az értesítés utáni 5. munkanapig. A szolgáltatás díja: 2.900 Ft. 40.000 Ft-feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

FIZETÉSI MÓDOK

Nálunk fizethet bankkártyával (online is!), előreutalással illetve a csomag átvételekor készpénzzel is.

  • Online bankkártyás fizetés: használhat MasterCard, Maestro, VISA ésVISA Electron kártyát.
  • Bankkártyás fizetés személyes átvétel esetén: használhat MasterCard, Maestro, VISA és VISA Electron.
  • Készpénzes fizetés személyes átvétel esetén
  • Készpénzes fizetés az áru átvételekor házhoz szállítás esetén: ha az utánvétes szállítást választja, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek kell fizetnie. A futárnál egyelőre kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja.
  • Fizetés banki előreutalással: amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választ, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra átutalni: 12023101-01328585-00100003 és a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a rendelés azonosítóját! Ha a megrendelés összesítőn szereplő teljes összeget jóváírták bankszámlánkon, akkor indítjuk el a megrendelt termék(ek) szállítását.

Az OTP Mobil Kft. az internetes vásárlás és a mobilvásárlás területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatás portfólióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon, jelenleg két fő szolgáltatást nyújtva.

Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

Simple mobilalkalmazás

Az okostelefonokra letölthető Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással: parkolójegy, autópálya-matrica, mozijegy, könyv, taxi, ételrendelés, koncertjegy, színházjegy is vásárolható egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül.

Letöltése ingyenes, Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre egyaránt telepíthető. A mobilvásárlás során az alkalmazásban bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, VISA és AMEX típusú kártyával lehet fizetni a szolgáltatásokért. A későbbi gyors vásárlások érdekében a bankkártya elmenthető.

További információért látogass el a SIMPLE ALKALMAZÁS honlapjára.

Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu

A Simple két szolgáltatása egymástól függetlenül működik. A továbbiakban a SimplePay Online Fizetési Megoldásokról, és az online vásárlással kapcsolatban találsz információkat.

Melyek a tranzakció lépései?

1.  A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót

2.  A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3.  A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4.  A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Elfogadott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Biztonság

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

VEVŐSZOLGÁLATUNK MEGKÖZELÍTÉSE

Veszprém felől érkezve a a 8-as főúton a vasúti átjáró utáni MOL kútról balra visszakanyarodva, majd ismét a vasúti átjárón áthaladva és jobbra kanyarodva ér el minket.

M7-es autópálya felől a 8-as főútra térve (Veszprém), a vasúti átjáró után jobbra kanyarodva ér el minket.

8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 80.

CÉGADATOK

A webáruházat az ORYX Vadász Kft. üzemelteti.

·         Székhelyünk címe: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 80.

·         Cégjegyzékszám: 07-09-030260

·      &a