MIÉRT VÁLASSZA AZ ORYX VADÁSZBOLTOT?

Velünk nem lő mellé!

Webáruház, vadászbolt és fegyverjavító egy helyen.

 • Megbízható szakmai tapasztalat és tanácsadás
 • Vadászboltunk hivatalos Browning kereskedés
 • A Recknagel távcsőszerelékek és alkatrészek kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.
 • 24 órás online nyitva tartás
 • Versenyképes árak, folyamatos akciók
 • Vevőbarát hozzáállás
 • Széleskörű termékismeret és tájékoztatás
 • Gyors kiszállítás és reakcióidő
 • Raktáron lévő termékeink kiszállítása másnapra (amennyiben 14 óráig beérkezik a megrendelés)

TÖRTÉNETÜNK

 • Családi vállalkozásunkat 2000-ben indítottuk, akkor még csak fegyverjavítóként. Cégünk alapítója, Major Tibor – szenvedélyes vadász és fegyverrajongó – ekkor végzett a Diana Vadász-Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium vadászpuskaműves szakán.
 • Később – 2004-ben – vásárlói igények alapján nyitottunk meg vadászboltunkat, ezáltal teljes körű szolgáltatást nyújtva ügyfeleinknek. Időközben Attila – Tibor fia, aki szintén vadász – is elvégezte ugyanezt a képzést, sőt ennek mesterfokozatát is, és beszállt a családi vállalkozásba.
 • 2012-ben újítottuk meg műhelyünk gépparkját az Új Széchenyi Terv segítségével.
 • Cégünk életében új szakasz nyílt 2014-ben: elindítottuk webáruházunkat, ahonnan szinte minden házhoz rendelhető (fegyverek, csövek, lőszerek és fegyverolajak kivételével) és teljesen megújult boltbelsővel várjuk vásárlóinkat telephelyünkön.

Az évek során folyamatosan törekedtünk a továbbképzésre, szakmai fejlődésre. Minden évben ellátogatunk a Nürnbergben megrendezésre kerülő IWA nemzetközi fegyverkiállításra, felkutatjuk az újdonságokat és kapcsolatot ápolunk külföldi partnereinkkel. A hazai FeHoVa kiállításon is minden évben jelen vagyunk látogatóként, több alkalommal saját standdal vettünk részt.

A boltunkban megvásárolt termékeket műhelyünkben szakszerűen, garanciálisan szereljük fel. Amennyiben a Recknagel távcsőszerelékeket mi szereljük fel (vagy hivatalos fegyverműves), élethosszig tartó garanciát vállalunk a termékre.

PARTNEREINK

Boltunk nyitásával egyidőben a RECKNAGEL távcsőszerelékek és alkatrészek kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk, 20011 óta pedig ezt kiterjesztettük Romániára is.

Tekintse meg a Recknagel termékekről készült reklámfilmünket!

Szintén régi partnerünk a német LOTHAR WALTHER cég, akinek golyós és sörétes csöveit építjük be felújítások, vagy új fegyverek építése során.

REFERENCIÁK

http://utankeresok.hu/a-puska-teszi/

NIMRÓD 2013/4 számában Ugray Tamás cikke az ORYX fegyverműhelyben készült saját duplagolyós puskájáról 1. oldal

NIMRÓD 2013/4 számában Ugray Tamás cikke az ORYX fegyverműhelyben készült saját duplagolyós puskájáról 2. oldal

ESEMÉNYEK

Immáron sokadik alkalommal vettünk részt a 2014-es évben már 8. alkalommal Soponyán megrendezésre kerülő Országos Vadgasztronómiai Fesztiválon. Ebben az évben az „Erdei Ételek Mestere” Vándorkupán belül MEGNYERTÜK a vaddisznó hús kategóriát ínycsiklandozó ragunkkal.

http://vadaszatikultura.hu/2014/09/11/viii-orszagos-vadgasztronomiai-fesztival/

2017-ben pedig az előkelő II. helyet szereztük meg muflon kategóriában dödöllével tálalt muflon pörköltünkkel.

http://www.fataj.hu/2017/09/044/201709044_XI-Vadgasztronomiai-Fesztival.php

Meghívást kaptunk az Utánkeresők Baráti Köre immár hagyományteremtő módon, második alkalommal megrendezett évi nyílt napjára, ahol Attila az utánkereső puskákról beszélgetett a résztvevőkkel, az ORYX Vadászbolt pedig egy különdíjat ajánlott fel a versenyen.

GALÉRIA

Hamarosan